Dragi elevi,

                                       Stimaţi părinţi,

                                                  Distinși colegi,

                                                            Stimați parteneri educaționali,

 

Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu întreaga echipă, are privilegiul de a transmite cea mai frumoasă urare a lunii septembrie: BINE AȚI REVENIT LA ȘCOALĂ!

Fie ca anul școlar 2022-2023 să fie parcurs în deplină sănătate, cu reușite profesionale și cu împliniri pentru toți elevii!

        Dragi elevi, să vă bucurați de reîntâlnirea cu prietenii, colegii și profesorii voștri. Vă doresc, de asemenea, să vă bucurați de spațiile școlare reabilitate, amenajate și utilate din fonduri europene, naționale, locale, prin grija autorităților locale și a personalului unităților școlare.

Nu uitați că strădania voastră va duce, negreșit, la împlinirea visurilor voastre îndrăznețe, mizați pe disponibilitatea noastră, a profesorilor, care vă vor face calea mai puțin dificilă! Educația vă formează caracterul, vă ajută să fiți responsabili, voi doar trebuie să fiți deschiși spre nou, să fiți entuziaști și perseverenți.

         Stimaţi părinţi, aveți încredere că parteneriatul nostru va funcționa negreșit, scopul nostru comun fiind acela de a-i educa pe toți copiii, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm. Cu grijă, ne vom apleca asupra fiecărei probleme, în parte, în așa fel încât generațiile viitoare să devină generații responsabile în societatea noastră.

Doar împreună putem asigura un mediu educațional sigur pentru copii, împreună punem în valoare și dezvoltăm competențele și talentele copiilor noștri.

         Stimați colegi profesori, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în anul școlar precedent, aţi împărtășit dificultățile cu noi, ați contribuit la rezolvarea lor, ați depășit cu succes provocările din comunitățile dumneavoastră, pentru toate acestea, vă mulțumim!

Vă asigurăm de întreaga noastră prețuire, de sprijin pentru anul școlar viitor, vă solicităm să aveți încredere în echipa Inspectoratului Scolar Județean Neamț!

Vă dorim sănătate, putere de muncă, concentrare, răbdare și succes în toate proiectele dumneavoastră!

       Stimați colegi din aparatul administrativ al școlilor, alese mulțumiri pentru munca dumneavoastră, pentru modul în care sprijiniți procesul instructiv-educativ, pentru asigurarea unui cadru formal corespunzător necesar, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadre didactice.

Avem încredere că, împreună, vom parcurge un an școlar valoros, cu rezultate foarte bune.

       Stimați parteneri educaționali, sperăm că receptivitatea dumneavoastră față de nevoile școlii va rămâne la fel de intensă în fața problemelor care vor apărea, cu siguranță, împreună, vom reuși să asigurăm un proces educativ performant.

Vă mulțumim și ne exprimăm încrederea că vom colabora în continuare, pentru ca actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

Vă dorim, tuturor, un an şcolar performant!

 

 

Inspector Școlar General,

Prof. Florentina LUCA – MOISE

 

 

Sari la conținut