Examene

BAC, evaluare națională
Aflați mai multe

Înscrieri

Învățământ prescolar / primar
Aflați mai multe

Titularizare

Comunicări / Metodologii
Aflați mai multe

Previous
Next


Prevenirea și combaterea bullying-ului și a violenței sunt importante pentru noi. Vă rugăm să utilizați acest formular pentru a raporta orice incident! Toate sesizările sunt tratate cu maximă confidențialitate și vor fi luate măsuri pentru a rezolva problema. Vă mulțumim că ne ajutați să construim o comunitate sigură și sănătoasă pentru toți!

Inspector Școlar General,
Prof. Florentina LUCA – MOISE

Dana Lăcrămioara Păiuș

Inspector Şcolar
General Adjunct
Program de audiențe

În fiecare zi de Miercuri între orele 11:00 – 13:00
Mai multe detalii

Florentina
Luca-Moise

Inspector Școlar
General
Program de audiențe

În fiecare zi de Marți între orele 11:00 – 16:00
Mai multe detalii

Claudia
Barna

Inspector Școlar
General Adjunct
Program de audiențe

În fiecare zi de Vineri între orele 11:00 – 13:00
Mai multe detalii

Florentina
Luca-Moise

Inspector Școlar
General
Program de audiențe

În fiecare zi de Marți între orele
11:00 – 16:00
Mai multe detalii

Dana Lăcrămioara
Păiuș

Inspector Şcolar
General Adjunct
Program de audiențe

În fiecare zi de Miercuri între orele 11:00 – 13:00
Mai multe detalii

Claudia
Barna

Inspector Școlar
General Adjunct
Program de audiențe

În fiecare zi de Vineri între orele 11:00 – 13:00
Mai multe detalii

Dragi elevi,
Stimaţi părinţi,
Distinși colegi,
Stimați parteneri educaționali,

Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu întreaga echipă, are privilegiul de a transmite cea mai frumoasă urare a lunii septembrie: BINE AȚI REVENIT LA ȘCOALĂ!

Fie ca anul școlar 2022-2023 să fie parcurs în deplină sănătate, cu reușite profesionale și cu împliniri pentru toți elevii!

Dragi elevi, să vă bucurați de reîntâlnirea cu prietenii, colegii și profesorii voștri. Vă doresc, de asemenea, să vă bucurați de spațiile școlare reabilitate, amenajate și utilate din fonduri europene, naționale, locale, prin grija autorităților locale și a personalului unităților școlare.

Nu uitați că strădania voastră va duce, negreșit, la împlinirea visurilor voastre îndrăznețe, mizați pe disponibilitatea noastră, a profesorilor, care vă vor face calea mai puțin dificilă! Educația vă formează caracterul, vă ajută să fiți responsabili, voi doar trebuie să fiți deschiși spre nou, să fiți entuziaști și perseverenți.

Stimaţi părinţi, aveți încredere că parteneriatul nostru va funcționa negreșit, scopul nostru comun fiind acela de a-i educa pe toți copiii, indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm. Cu grijă, ne vom apleca asupra fiecărei probleme, în parte, în așa fel încât generațiile viitoare să devină generații responsabile în societatea noastră.

Doar împreună putem asigura un mediu educațional sigur pentru copii, împreună punem în valoare și dezvoltăm competențele și talentele copiilor noștri.

Stimați colegi profesori, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în anul școlar precedent, aţi împărtășit dificultățile cu noi, ați contribuit la rezolvarea lor, ați depășit cu succes provocările din comunitățile dumneavoastră, pentru toate acestea, vă mulțumim!

Vă asigurăm de întreaga noastră prețuire, de sprijin pentru anul școlar viitor, vă solicităm să aveți încredere în echipa Inspectoratului Scolar Județean Neamț!

Vă dorim sănătate, putere de muncă, concentrare, răbdare și succes în toate proiectele dumneavoastră!

Stimați colegi din aparatul administrativ al școlilor, alese mulțumiri pentru munca dumneavoastră, pentru modul în care sprijiniți procesul instructiv-educativ, pentru asigurarea unui cadru formal corespunzător necesar, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadre didactice.

Avem încredere că, împreună, vom parcurge un an școlar valoros, cu rezultate foarte bune.

Stimați parteneri educaționali, sperăm că receptivitatea dumneavoastră față de nevoile școlii va rămâne la fel de intensă în fața problemelor care vor apărea, cu siguranță, împreună, vom reuși să asigurăm un proces educativ performant.

Vă mulțumim și ne exprimăm încrederea că vom colabora în continuare, pentru ca actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții.

 

Vă dorim, tuturor, un an şcolar performant!
Inspector Școlar General,
Prof. Florentina LUCA – MOISE

Legături utile

www.edu.ro
Ministerul Educaţiei Naţionale
admitere.edu.ro
Admiterea în licee şi școli de arte şi meserii
subiecte.edu.ro
Subiecte examene naţionale

Construim viitorul prin educație de calitate!

SUBIECTE DE INTERES

Comunicări recente

Construim viitorul prin educație de calitate!

Inspectoratul Școlar Județean Neamț se constituie ca o organizatie complexă și modernă, care își propune să dezvolte la nivelul județului un sistem educațional de formare atractiv, inovativ, accesibil, flexibil și relevant în raport cu cerințele mediului socio-economic, cultural și sportiv.

328+

UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

160+

UNITĂȚI CU PERSONALITATE JURIDICĂ

38000+

APROXIMATIV ELEVI

,,Viitorul presupune Educație!”


INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN NEAMȚ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ creează premisele unui sistem educațional echitabil, care permite accesul la educație de calitate tuturor persoanelor care beneficiază de acest drept, furnizând educație la standarde de calitate, definite prin lege, indiferent de vârsta, mediul socio-economic de proveniență, nevoile speciale, religia, etnia, opțiunile de viață ale celor care învață. În contexul respectului pentru principiile integrității și ale bunei guvernanțe, învățământul din județul Neamț încurajează autonomia instituțională crescută, într-o manieră incluzivă și transparentă, contribuind la atingerea obiectivelor strategice ale țării în domeniul educației, asumate la nivel național și european.

MISIUNEA NOASTRĂ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ concentrează eforturile manageriale, prin direcții de acțiune concrete, în scopul rezolvării cauzelor disfuncționale din mediul educațional și a consecințelor acestora, cu accent pe managementul descentralizat al școlilor. Acest tip de management vizează, la nivelul instituţiilor de învăţământ, aplicarea direcțiilor de acțiune pentru reducerea ratei de părăsire timpurie a şcolii, dezvoltarea competențelor elevilor pentru viață, asigurând în acest scop un mediu de învăţare pozitiv, de consolidare a calității produsului educațional, de inovare pedagogică, de adaptare la învățământul bazat pe echipamente digitale și de sporire a competenţelor corpului didactic, în vederea unei abordări corecte a diversităţii sociale și culturale, precum și în vederea dezvoltării unor tactici adecvate de combatere a violenţei și intimidării în școală.