Vizita Ministrului Educației, prof. Liviu-Marian POP, în județul Neamț

     Ministrul Educației Naționale, prof. Liviu-Marian POP, a realizat în zilele de 7 și 8 decembrie 2017 întâlniri de lucru pe probleme educaționale în județul Neamț.
 
     În ziua de 7.12.2017 a fost organizată întâlnirea cu inspectorii școlari generali din Regiunea Nord-Est și din țară.
 
     În dimineața zilei de 8.12.2017 Domnul Ministru Liviu-Marian Pop a vizitat Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” din Piatra Neamț unde a fost întâmpinat de Prefectului Județului Neamț și conducerea școlii. Timp de 40 de minute a purtat discuții cu profesorii liceului după care a vizitat școala și a avut o întâlnire cu elevi și reprezentanții acestora. A acordat interes maxim proiectelor educaționale din școală și a transmis felicitările sale elevilor și profesorilor.
 
     În ziua de 8.12.2017, a avut loc întâlnirea de lucru cu directorii și directorii adjuncți de la unitățile școlare din județul Neamț. Întâlnirea a durat două ore, pe parcursul cărora au fost puse în discuție probleme de importanță majoră pentru sistemul educațional nemțean și s-au căutat soluții reciproc agreate pentru eficientizarea sistemului educațional.
     Tot în data de 8.12.2017, Domnul Ministru Liviu-Marian Pop, a susținut o declarație de presă aducând la cunoștința acesteia principalele priorități ale Ministerului Educației Naționale.