Sărbătoarea Școlii Nemțene 2018

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a organizat vineri, 07.12.2018, la Sala Milenium a Hotelului Central din Piatra-Neamț, manifestarea complexă Sărbătoarea Școlii Nemțene, ediția 2018.

Devenită tradițională, această sărbătoare a reunit, deopotrivă, elevi olimpici, cadre didactice, oficialități.

Organizată în colaborare cu Consiliul Județean Neamț și cu partenerii tradiționali ai Educației nemțene, Sărbătoarea Școlii Nemțene a fost un prilej de a evidenția și premia pe elevii cei mai buni, care s-au situat pe locuri fruntașe în competițiile naționale și internaționale.

În cadrul ceremoniei de premiere au primit Titlul Laureatus 101 elevi și cadrele didactice care i-au pregătit.

De asemenea, cu acest prilej, au fost acordate 19 diplome Domnu’ Trandafir, unor cadre didactice care s-au remarcat prin activitate de excepție de-a lungul carierei profesionale.

Asociația Managerilor Educaționali din Județul Neamț a acordat distincția Manager XXI dlui prof. Florin Irimia, directorul Colegiului Național Calistrat Hogaș Piatra-Neamț.

Elevii Liceului Teologic Ortodox Veniamin Costachi din Vânători și ai Liceului de Arte Victor Brauner din Piatra-Neamț au susținut un concert de cântece patriotice și colinde, marcând emoția apropiată a sărbătorilor de iarnă 2018.

Mulțumim pe această cale partenerilor educaționali care au onorat cu prezența Sărbătoarea Școlii Nemțene.

Îi felicităm pe elevii olimpici și pe profesorii lor și le urăm mult succes!