TREASURE HUNT

Piatra Neamț e un oraș frumos care așteaptă să fie descoperit. Organizatorii s-au gândit să vă provoace să-l cunoașteți în mod atractiv, invitându-vă la o ”vânătoare de comori”.

Citiți cu atenție toate probele și stabiliți ordinea lor după cum vă este mai ușor și în funcție de programul vostru. Folosiți GPS sau google maps pentru orientare și cereți indicații dacă vă rătăciți. Evident, organizatorii vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare, dar nu vă duc nicăieri cu mașinaJ!

  1. Turnul lui Ștefan, unul dintre cele mai frumoase turnuri din țară, are taxă de intrare așa că nu putem decât să vă recomandăm să îl vizitați. Pe lângă poza echipei pe scări, trebuie să vă interesați ce rol a avut pe vremea lui Ștefan cel Mare.
  2. Echipa organizatoare a Olimpiadei Naționale Corale zâmbește mereu! Prindeți un membru al echipei și faceți un selfie cu el. Dacă nu-l găsiți, personalul gazdă de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” abia așteptă poza cu voi. Nu fiți timizi… încercați la toate compartimentele poate sensibilizați pe cineva (director/ secretar/ bucătar/portar.. și ce mai vreți voi.)
  3. Primăria, biroul domnului primar. Are mai multe intrări, ne mulțumim cu o poză a voastră la oricare, doar să se vadă. Daca nu vă dă voie domnul care asigură paza, va descurcați voi cumva, de la depărtare. Nu vă certați cu autoritățile, nu prea aveți șanse de câștig (P.S. Vizavi e Turnul lui Ștefan).
  4. Alexandru cel Bun, o statuie de 3 metri, expusă în fata sediului Arhivelor Naționale din Piatra-Neamț (în apropierea Turnului). Un selfie cu colegii și poza va fi o amintire de neuitat.
  5. Parcul Tineretului mai are o statuie importantă … o să vedeți voi cine. Neapărat o poză cu colegii și statuia (aveți grijă să nu călcați în spațiile interzise)!
  6. Muzeul de istorie – trebuie să facă parte din comoara voastră. Cum ne convingeți că l-ați vizitat? Lăsăm imaginația voastră să caute dovezi!
  7. Oamenii din Piatra sunt primitori. Găsiți o domnișoară șic sau un hipster și faceți o poză cu ea/el.
  8. Această probă e la alegere…Faceți cea mai frumoasă poză din care să reiasă că sunteți o echipă! Unde vreți voi și cum vreți voi. Fiți expresivi: când vede cineva poza să exclame: ce echipă! Noi o vom posta pe site-ul competiției: OLIMPIADA NAȚIONALĂ CORALĂ… tot ce trebuie să faceți este să o trimiteți pe adresa carmenblaga14@yahoo.com . Cea mai reușită vânătoare de comori va primi un premiu.

Se înțelege că la toate sarcinile participați ca o echipă, mici și mari, elevi și profesor coordonator! Asta … așa ca să consolidați echipa!

Toate probele de mai sus sunt cam obligatorii dacă vreți să vă declarați posesori ai comorii, dar ordinea este aleatorie, după chef, vreme, dependență de shopping, artă sau arhitectură și alte chestii asemenea. Așadar, ignorați numărătoarea, noi am folosit-o doar ca să ne asigurăm că nu uităm vreo probă.

Cam aste este, sperăm să vă distrați, noi ne-am dat silința să facem probele haioase!

HAVE FUN!

Echipa de organizare